Zo Werk Je Alle Stuurprogramma's Bij In Windows

Zo Werk Je Alle Stuurprogramma's Bij In Windows


Het vindt een hoop dingen die mis zijn op deze PC, maar ziet geen spoor van de USB to IDE Adapter. Net als in Windows XP kan ik mijn apparaat niet in de lange, ongestructureerde lijst herkennen. Tot mijn stomme verbazing begon er ineens een extra lampje op het kastje van de disk te branden. Ik had geen idee meer wat er op stond, maar kom o.a. Dit apparaat is ook in Apparaatbeheerte vinden achterBesturing voor geluid, video en spelletjes () – Realtek High Definition Audio. In de uitgepakte map staan nogal wat uitvoerbare bestanden, en geen enkele toelichting.

  • Wanneer je een uitroepteken op een gele achtergrond ziet, houdt dat gewoonlijk in dat Windows het apparaat wel heeft herkend, maar niet de juiste driver heeft gevonden of kunnen installeren.
  • In het geval dat u geen ander stuk software wilt installeren, moet u het nieuwste grafische stuurprogramma rechtstreeks van de ondersteuningswebsite van de fabrikant kunnen downloaden.
  • Op de site van de fabrikant van mijn moederbord kon ik niets vinden, dus ben ik naar de site van Realtek gegaan.
  • Als het goed is ga je dan terug naar de oude situatie.

Op bijna al die sites heb je een sectie Ondersteuning , of Support & Downloads. Daar moet je gaan zoeken naar de driver die je nodig hebt, en vaak kan je er ook handleidingen vinden .

Beheren Van Stuurprogramma’s Alles In 1 Map

Er was eigenlijk niets veranderd in Apparaatbeheer. Ik heb eerst de normale installatieproceduregeprobeerd, maar zonder stuurprogramma’s kom je daarmee niet ver. Dit apparaat is in Apparaatbeheerte vinden achter Bluetooth – Intel Wireless Bluetooth, maar ook hier kan je weer veel https://rocketdrivers.com/nl/manufacturers/intel/video-cards/intelr-hd-graphics-4600 simpeler kijken inde lijst met producten(Intel Wireless Bluetooth). Je kan de huidige versie vinden inde lijst met producten. Er is al een andere versie van dit produkt geïnstalleerd.

De reden is dat alleen de pakketten die compatibel zijn met uw systeemconfiguratie op deze pagina worden vermeld, waardoor de kans op het toevoegen van de verkeerde update wordt geminimaliseerd. De stuurprogramma’s in dit kanaal zijn ook getest, geverifieerd en ondertekend door Microsoft. Gewoonlijk gebeurt de detectie en installatie van stuurprogramma’s automatisch met behulp van de ingebouwde stuurprogrammabibliotheek en de Windows Update-service.

Bevestig met OK en druk op de knop Updates installeren. De updates worden gedownload en vervolgens geïnstalleerd.

is stuurprogramma-updater legitiem?

De functie Driver Updater van CCleaner kan zorgen voor extra gemak. De makers claimen tot 5 miljoen drivers automatisch te kunnen controleren en bijwerken. Wanneer je eenmaal een goede driver voor een hardwarecomponent hebt geïnstalleerd, kunnen in principe alle programma’s met die hardware overweg. Dat betekent echter ook dat een verkeerde of onvolkomen driver je stevig in de problemen kan brengen.

Handleiding Opslag Online Voor Windows Versie Februari 2014

U kunt niet doorgaan met de installatie van deze versie. Gebruik het onderdeel Programma’s van het Configuratiescherm om de bestaande versie van dit product te configureren of te wijzigen. In de mappen met uitgepakte driverbestanden moet je vaak zoeken naar een bestand met setup in de naam. In een heel enkel geval zit het in een submap, en moet je dus even verder zoeken. Als apparaten gereed zijn gemaakt om te worden verwijderd, blijven ze in deze staat. Nadat u het apparaat hebt verwijderd, wordt het foutbericht niet meer weergegeven.

Please login to post a comment.